Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps  

Egenkryddad snaps är godast! Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps är en otroligt aromatisk och god snapsblandning.

Elisabeth Johansson
Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps  
Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps  
Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps  
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 35 cl brännvin - t ex vodka
  • 0,5 dl havtorn
  • 1 grapefrukt
  • 1 tsk kummin - hel

Gör så här

  1. Lägg havtornen i spriten och låt stå 1 dygn.

  2. Skölj grapefrukten noga i ljummet vatten. Skär av det yttersta skalet med en vass kniv och lägg det och kummin i spriten. Låt stå ytterligare 2 dygn.

  3. Sila snapsen.

Vad tyckte du om receptet?

Foto: Per Ranung