Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps  

Egenkryddad snaps är godast! Grapefrukt-, havtorn- och kumminsnaps är en otroligt aromatisk och god snapsblandning.  
Elisabeth Johansson
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 35 cl brännvin - t ex vodka
  • 0,5 dl havtorn
  • 1 grapefrukt
  • 1 tsk kummin - hel

Gör så här

  1. Lägg havtornen i spriten och låt stå 1 dygn.

  2. Skölj grapefrukten noga i ljummet vatten. Skär av det yttersta skalet med en vass kniv och lägg det och kummin i spriten. Låt stå ytterligare 2 dygn.

  3. Sila snapsen.

Foto: Per Ranung

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!