Frasiga vårrullestänger

Vi rullar stänger av vårrulledeg, spring roll pastry, som vi köper fryst i asiatiska mataffärer. Vi gör dem dagen innan och värmer lite inför servering.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 40 vårrulledeg - 20 x 20 cm
  • 150 g parmesan - skivad, eller västerbotten
  • 2 msk kummin - hel

Gör så här

  1. Tina degpaketet 30 min så det går att lossa degbladen. Tina dem ytterligare tills de går bra att lossa ett i taget (lägg en fuktig handduk över övriga).

  2. Lägg på en ostskiva, strö över en nypa kummin, rulla ihop och lägg med skarven ner på bakplåtspapper.

  3. Grädda i 250° ca 10 min.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!