Frasiga krustader med ansjovis- och cheddarfyllning

Frasiga krustader med ansjovis- och cheddarfyllning ska serveras direkt när de tagits ur ugnen.
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 24 krustader - Zeta
  • 1 burk anjovis - liten (55 g)
  • 1 ägg
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 1 dl cheddarost - finriven
  • 0,5 krm svartpeppar - nymald
  • 1 msk gräslök - finhackad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Ställ krustaderna i en liten långpanna. Hacka ansjovisen. Vispa upp ägget lätt och blanda med ansjovis, grädde, ost och peppar.

  2. Fördela fyllningen i krustaderna och gratinera mitt i ugnen ca 8 min. Servera direkt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!