Förrätt med bifftomat

Grillad bifftomat, krispig sallad & pecorino med sälta på assiett.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 80 g babyspenat
  • 2 avokador
  • 3 bifftomater
  • 2 msk avokadoolja - eller olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 0,5 dl pecorino - riven riven, eller parmesanost
  • mynta - några blad, färska

Gör så här

  1. Pensla med olja och grilla på hett galler 1 minut/sida.

  2. Servera tomatskivorna med sallad och skuren avokado.

  3. Salta, peppra, strö över pecorino och mynta. Ringla över avokadoolja.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!