Fish tacos med sojadipp
Näringsvärde: 520 kcal
Fett: 27g
Protein: 30g
Kolhydrater: 36g
Fish tacos - supersnabb vardagsfisk med fredagskänsla.
Ingredienser
4
personer
-
500 g
torskfilé
-
1 dl
ströbröd
-
12
tacoskal
-
2
avokador
-
4
tomater
-
2 msk
rapsolja
-
100 g
babyspenat
-
salt
-
svartpeppar
- nymald
Dipp
-
japansk soja
-
strösocker
-
vitvinsvinäger
Gör så här
-
Skär fisken i kuber, ca 3 x 3 cm. Vänd fiskbitarna i ströbrödet smaksatt med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
-
Värm tacoskalen enligt anvisning på förpackningen. Skär avokadorna i bitar. Tärna tomaterna.
-
Dipp: Blanda 1 dl soja med 1 msk socker och 1/2 msk vinäger.
-
Stek fisken runt om i olja tills den fått fin färg.
-
Servera fisken i tacoskalen med avokado, tomat och spenat. Droppa över sojadippen.