Feta- och chiliröra

Smakrik röra som passar perfekt till laxen. Den är även god till grillat lammkött.
Sophie Berlin
Petra Lindstrand
Feta- och chiliröra
Feta- och chiliröra Foto: Per Ranung

Feta- och chiliröra

  • 150 g fetaost
  • 1 burk kesella (10%) - (à 250 g)
  • 3 msk olivolja - + 1 msk
  • 1 tsk salt
  • 0,5 kruka basilika
  • 0,5 - 1 chili - t ex röd spansk peppar

Gör så här

  1. Mosa ihop fetaost, kesella, 3 msk olja och salt.

  2. Hacka basilikan. Dela chilin och kärna ur. Finhacka chilin. Rör i basilika och chili. Ringla över 1 msk olja.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!