Färsk getost i spickeskinka

Fråga efter en mild, färsk getost i ostdisken eller använd vanlig getostrulle som har kraftigare smak. Spickeskinka är ganska salt, lättrökt och luttorkad skinka.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g getost - färsk mild
  • 8 spickeskinka - eller jamon mignon, tunna skivor
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 1 tsk olivolja

Gör så här

  1. Mosa osten med en gaffel till formbar konsistens. Smaksätt med hälften av svartpepparn. Rulla till små bollar.

  2. Halvera skinkskivorna. Linda skinkskivorna runt ostbollarna.

  3. Strö över resten av pepparn och droppa över olivolja.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!