Farmor Nellies sillröra

Receptet till röran finns med i en bok som heter "Fjällkrögarnas bästa recept" av Ulla Tham. Godast är den på hembakt hårt tunnbröd.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g matjessill
  • 2 ägg - hårdkokta
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 gul lök - hackad
  • 1 nypa cayennepeppar
  • 1 vitlöksklyfta - pressad
  • 1 msk dill - färsk finhackad
  • 2 tsk basilika - färsk
  • 1 msk tomatpuré

Gör så här

  1. Hacka sill och ägg.

  2. Blanda alla ingredienser till en röra.

  3. Servera på hårt tunnbröd och garnera gärna med en kvist dill och eller basilika.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!