Fågelbon

Fågelbon är krispiga små bakverk som är fyllda med godisägg och som är enkla att göra.
Mia Öhrn
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 200 g choklad - mörk
  • 3,5 dl All Bran plus - eller liknande frukostflingor (115 g)
  • godisägg - små

Gör så här

  1. Smält chokladen i en bunke i mikron eller över vattenbad.

  2. Rör ner flingorna i chokladen och klicka ut bladningen i dubbla bullformar eller småbrödsformar. Gör en liten grop i mitten och ställ formarna att stelna i kylen.

  3. Fyll fågelbona med små godisägg strax innan de ska serveras.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!