Espressomartini

Espressomartini är perfekt när man är för mätt för en tung dessert. Espressokaffet görs klart i förväg och förvarars kallt i kylen inför middagen.
Petra Lindstrand
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 4 msk espressokaffe - bryggt, kallt
  • 0,75 dl vodka
  • 0,75 dl Kahlua - (kaffelikör)
  • is

Tillbehör

  • jordgubbar
  • grädde - vispad

Gör så här

  1. Häll alla ingredienser i en shaker fylld med is. Skaka kraftigt ca 20 sekunder. Sila och häll upp i cocktailglas.

  2. Servera jordgubbar och lite vispad grädde till espressomartinin.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!