Enkel och god marängtårta med kokosgrädde och lemoncurd

Det finns alltid något att fira - med en smarrig tårta! Så här fixar du en tårta med kokosmjölk på nolltid.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 burkar Santa Maria Coconutmilk organic
  • 2 marängbottnar - färdiga
  • 1 dl lemon curd
  • 1 dl blåbär
  • 1 dl hallon
  • 0,5 l jordgubbar

Gör så här

  1. Vispa Santa Maria Coconutmilk organic
 med elvisp tills den tjocknar.

  2. Tillsätt lemoncurd och vispa ihop till en luftig creme.

  3. Fördela grädden mellan marängbottnarna och ovanpå.

  4. Garnera med mycket färska bär.

Liten varningsgrej!

Kokosmjölken behöver stå i kylen innan du kan vispa den. Ställ den kallt kvällen innan så är den perfekt att vispa upp dagen efter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!