Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Dressing: Mät upp majonnäs, citronsaft, sardeller, vitlök, senap och worcestershiresås i en liten mixer och kör till en slät sås.
Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem så de blir gyllenbruna, och genomstekta. Skär dem i bitar strax innan servering.
Dela baconet och knaperstek det. Ta ur det ut stekpannan och lägg på en bit hushållspapper.
Skiva brödbitarna, smält smöret och stek brödet. Avsluta med att vända ner finhackad persilja.
Blanda salladsbladen skurna i bitar med dressingen precis inför serveringen. Strö över osten och krutongerna. Peppra.
Recept från Mitt kök