Enkel antipasti

Vi bjuder in till vårfest på balkongen och dukar upp en meny med enkel antipasti med passande dryck.
Gitte Heidi Rasmussen
Foto: skovdal och skovdal

Enkel antipasti

  • 4 skivor lufttorkad skinka
  • 4 grissini
  • 0,5 baguette
  • 0,5 dl kronärtskockscrème
  • 4 skivor bresaola
  • 4 grillade kronärtskockshjärtan

Tillbehör

  • 50 g italiensk salami - i tunna skivor
  • oliver
  • olivolja

Gör så här

  1. Linda skinkan runt grissinin och lägg dem på ett fat.

  2. Skär baguetten i skivor. Bred kronärtskockscrème på fyra skivor och lägg på bresaola och kronärtskockshjärtan. Lägg upp på fatet. Tips! Får du inte tag på kronärtskocks-crème kan den ersättas med röd pesto.

  3. Servera med italiensk salami i tunna skivor, oliver och olivolja.

Serveringsförslag

Servera gärna din anti-pasta med en härligt somrig drink (så som aperol spritz), en enkel pastarätt, sallader, ost och en svalkande dessert.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!