Endivbåtar med rökt sik och romsås

De stadiga endivbladen är som gjorda att fylla med något gott och bjuda som munsbitar på stående fot.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 dl majonnäs
  • 2 dl crème fraiche - lätt
  • 0,5 dl dill - hackad
  • 100 g rom - röd stenbits- eller ishavsrom
  • 0,5 tsk salt

Servering

  • 3 endiver
  • 300 g fisk - rensad, rökt sik eller annan rökt fisk

Gör så här

  1. Blanda såsen.

  2. Lägg en klick sås på varje blad och därpå en bit (30 g) rökt sik.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!