Dumplings med rädissallad

Färdiga dumplings finns i frysdisken, prova gärna några olika fyllningar! Räkna med en timme för att tina dem i rumstemperatur.
Dumplings med rädissallad
Dumplings med rädissallad Foto: Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 4 salladslökar
  • 10 rädisor
  • 1 kruka koriander
  • 1 dl soja - ljus
  • 2 msk risvinäger - eller vitvinsvinäger
  • 1 pkt japanska dumplings - räk- eller köttfärsfyllda, (320 g alt 16 stycken), tinade
  • rapsolja

Gör så här

  1. Skölj och skiva salladslöken tunt. Obs! 
– spara blasten till varmrätten! Skölj och skiva rädisorna tunt. Plocka korianderbladen. Blanda lök och rädisor i en skål.

  2. Blanda soja och vinäger i en liten skål.

  3. Stek dumplingsen gyllenbruna runt om i 
1 msk olja på medelvärme 2–3 min. Servera med dipp samt koriander- och rädissallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!