Dubbla smörgåsar med ost, rökt skinka och gurka

En lite annorlunda ost- och skinkmacka med en aning honungssmak.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 bröd - skivor, gärna fullkorn
  • 3 msk honung
  • 300 g hårdost - t ex hushållsost
  • 100 g medvurst - i bit
  • 0,5 gurka
  • 100 g skinka - rökt, eller hamburgerkött i skivor

Gör så här

  1. Bred honung på brödskivorna.

  2. Skiva och rulla osten till rullar. Skär medvurst och gurka i stavar. Rulla in gurkstavar i skinkskivor.

  3. Fördela ost- och skinkrullar och korvbitar mellan brödskivorna. Skär bröden mitt itu och förvara mackorna i en plastburk.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!