Dillmajonnäs med citron, ägg och kapris

Dillmajonnäs med citron, ägg och kapris är en underbar kall sås som passar perfekt till grillad lax, andra fiskrätter och skaldjur så som kräftor.
Allt om Mat
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 1 msk strösocker
  • 3 msk söt senap
  • 0,5 citron - finrivet skal och saft
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl gräddfil - eller creme fraiche
  • 0,5 dl dill - hackad
  • 2 ägg - hårdkokta
  • 0,5 dl kapris

Gör så här

  1. Rör ihop socker, senap och citron. Blanda det med majonnäs, gräddfil och dill.

  2. Skala och hacka äggen. Blanda försiktigt ner dem tillsammans med kaprisen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!