Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Deviled eggs med varmrökt lax

Smaka av fyllningen med tabasco till önskad styrka.

Lena Söderström
Deviled eggs med varmrökt lax
Deviled eggs med varmrökt lax
Deviled eggs med varmrökt lax
Foto: Eva Hildén

Ingredienser

  • 3 - 4 ägg - hårdkokta, kalla

Fyllning

  • 0,5 dl laxfilé - varmrökt i bitar
  • 5 - 6 msk majonnäs
  • 1 tabasco
  • salt
  • 0,5 msk dill - finhackad

Till garnering

  • paprikapulver
  • örtblad

Gör så här

  1. Skala äggen. Dela dem i halvor och ta ut gulorna.

  2. Mosa äggulorna och laxen fint med en gaffel och mosa ihop dem till jämn smet.

  3. Blanda det mosade med majonnäsen till krämig konsistens. Smaka av med tabasco och salt.

  4. Blanda i dillen.

  5. Spritsa eller klicka fyllningen i ägghalvorna. Strö över litet paprikapulver och garnera med örtblad.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök