Danskt smörrebröd

15 min Till detta passar en såsig sill bäst. Senapssill eller skärgårdssill – du väljer din egen favorit.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 grovt bröd - skivor
  • 6 potatis - kokta
  • 4 ägg - kokta
  • 2 tomat
  • 1 burk skärgårdssill - (240 g)
  • 0,5 rödlök
  • svartpeppar - grovmald
  • dill

Gör så här

  1. Lägg ut brödskivorna på fat.

  2. Skiva potatis, ägg och tomat. Fördela skivorna på brödet.

  3. Fördela sillen ovanpå, hacka rödlöken och strössla den överst. Peppra och toppa med dill. Ca 388 kcal per portion: 10 g fett • 16 g protein • 56 g kolhydrater

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!