Dansk remouladsås - recept

Jättegod på smörrebröd med rostbiff och rostad lök eller till panerad fisk. Om du vill kan du tillsätta ett par matskedar finhackat äpple i såsen.
Elisabeth Johansson
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 3 dl majonnäs
  • 1,5 dl pickles
  • 2 tsk curry
  • salt
  • vitpeppar - malen

Gör så här

  1. Lägg majonnäsen i en skål. Hacka picklesen och blanda ner i majonnäsen. Tillsätt curry, salt och peppar och blanda ihop ordentligt.

Vad tyckte du om receptet?

Det är superenkelt att göra egen majonnäs, recept hittar du här.

Recept från Mitt kök

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av Allt om Mat här!