Currysill

Recept på currysill. Köp en burk matjessill och gör en sås av gräddfil, curry och dill.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g matjessillfiléer
  • 1 dl gräddfil
  • 1 tsk currypulver
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar
  • 0,5 äpple - fintärnat
  • 0,75 dl dill - finhackad

Gör så här

  1. Häll av matjesfiléerna i ett durkslag och låt dem rinna av väl. Skär dem i bitar.

  2. Blanda gräddfil med curry, salt, peppar, äpple och dill. Blanda ner sillbitarna. Låt stå kallt, helst 1 dygn före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!