Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Crostini med karljohansvamp och löjrom

Recept på crostini med svamp och löjrom. Lyxigt värre! Nystekt färsk karljohansvamp på knapriga crostini med en klick löjrom smakar gudomligt!
Crostini med karljohansvamp och löjrom
Crostini med karljohansvamp och löjrom
Crostini med karljohansvamp och löjrom
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 300 g karljohansvamp
  • 1 gul lök
  • 2 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • crostini
  • persilja
  • 50 g löjrom

Gör så här

  1. Ansa och finhacka svampen. Skala och finhacka löken. Fräs svamp och lök i smör och olja 5–10 min.

  2. Fördela röran på crostini och klipp över persilja. Lägg på en klick löjrom.

Vad tyckte du om receptet?