Crostini med getost

Servera crostini ljummen.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 290 g paprika - grillad
  • 2 tsk chili - spansk peppar finhackad
  • 0,5 msk honung
  • 40 naturella crostini - (Zeta)
  • 200 g chévre - med kant

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Låt paprikan rinna av. Grovhacka, blanda med chili och honung. Lägg crostini på en plåt med bakplåtspapper. Fördela skivad chèvre på varje crostini. Gratinera mitt i ugnen ca 5 min tills osten smält. Lägg en sked paprikaröra på varje.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!