Crostini med färska blåbär och getost

Crostini med blåbär och getost. Kanske har du plockat blåbär? Då är den här snitten för dig. Dessutom supersnabbfixad.
Petra Lindstrand
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 12 crostini - Zeta
  • 1 burk getost - bredbar, t ex Chavroux (150 g)
  • 1 dl blåbär - färska
  • 1 honung - eller agavesirap

Garnering:

  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 kvist rosmarin

Gör så här

  1. Bred rikligt med getost på crostiniskivorna. Fördela blåbär över. Ringla över sirap eller honung och garnera med peppar och rosmarin. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!