Cowboypanna

Vad passar bättre än cowboymat ute i naturen? Med HP Taco Beans får grytan extra sting, men det går bra med en burk kidneybönor också. Smaka då gärna av med lite extra tacokrydda.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 dl vatten
  • 400 g tomater - krossade, på burk
  • 2 msk olivolja
  • 2 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 500 g nötfärs
  • 1 tärning hönsbuljong
  • 1 pkt tacokrydda
  • 1 burk hp taco beans - eller kidneyböno

Tillbehör

  • tortilla
  • gräddfil
  • sallad

Gör så här

  1. Skala och grovhacka löken. Skala och pressa vitlöken. Förbered ev innan och lägg i plastpåse.

  2. Hetta upp olivoljan i pannan. Tillsätt löken och fräs 2–3 min. Smula ner färsen och bryn under omrörning.

  3. Tillsätt tomater, bönor, tacokrydda, buljongtärning och späd med ca 1 dl vatten.

  4. Servera köttfärsen i tortilla med gräddfil och sallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!