Couscous med grönsaker och halloumi

Lena Söderström

Couscous

  • 1 pkt couscous
  • 1 pkt broccoli
  • 1 st citron - rivet citronskal
  • 1 pkt cocktailtomater
  • 2 msk olivolja
  • sweet chilisås
  • 1 pkt halloumi
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Koka couscous och broccoli enligt anvisning på förpackningarna (färska broccolibuketter kokas ett par minuter).

  2. Riv skalet på citronen och pressa ut saften.

  3. Dela tomaterna och stek dem i panna i 1 msk olivolja ca 3 min. Tillsätt sweet chilisås och stek ytterligare 1 minut.

  4. Tärna halloumin. Stek gyllene i 1 msk olja.

  5. Blanda couscousen med citronsaft efter smak, 1 msk olivolja och 2 krm salt. Rör ner broccoli, hälften av tomaterna och nystekt halloumi. Toppa med resterande tomater. Garnera med citronskal.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!