Coleslaw

En god genväg till det snabblagade är Scans nya färdigkryddade revbensspjäll, hot spicy och barbeque. De är färdiga att bara värmas.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 700 g färdigkryddade revbensspjäll

Coleslaw

  • 2 morötter
  • 150 g vitkål
  • 2 tsk limejuice - pressad
  • 1 lime
  • 1 dl gräddfil
  • 0,5 dl majonnäs
  • 2 krm salt
  • 2 msk sweet chilisås

Servering

  • sallad
  • vattenmelon

Gör så här

  1. Värm spjällen enligt anvisningarna på förpackningen eller lägg dem på grillen några minuter.

  2. Skala och grovriv morötterna. Skär vitkålen i fina strimlor. Blanda morötter och vitkål med övriga ingredienser.

  3. Servera spjällen med coleslaw, melon och grönsallad.

Vad tyckte du om receptet?

Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!

395 kr, 339 för prenumerant.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!