Cole slaw

Recept på cole slaw. En klassisk sallad som passar bra till allt grillat.
Allt om Mat
Foto: Shutterstock

Ingredienser

  • 250 g vitkål
  • 1 morot - liten
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5 tsk strösocker
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Ansa och finstrimla kålen, gärna på mandolin eller med en osthyvel. Skala och grovriv moroten på rivjärn.

  2. Blanda kål och morot med majonnäs. Krydda med socker, salt och peppar. Låt cole slawn såt kallt ca 3 min före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!