Cocktailpotatis med renstek

Kall potatis är ett lysande tilltugg och passar bra som bas till en röra med rökt renstek och grov senap.
Mitt Kök
Cocktailpotatis med renstek
Foto: Ove Lindfors

Ingredienser

  • 50 g rökt renstek - skivad
  • 100 g philadelphia
  • 2 msk gräslök - hackad
  • 1 tsk skånsk grovkornig senap
  • salt
  • peppar - nymald
  • 400 - 500 g delikatesspotatis - kokt kall
  • gräslök - extra till garnering

Gör så här

  1. Hacka rensteken. Blanda kött, färskost, gräslök och senap. Smaka av med salt och peppar.

  2. Halvera potatisen. Skär bort en tunn skiva i botten så står de stadigare.

  3. Lägg på rensteksröra och garnera med hackad gräslök.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök