Citrusmargarita

En elegant margarita med apelsinsmak. Fräsch och inte så alkoholstark. Saltrand runt glaset gör den extra festlig. 
Petra Lindstrand
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 12 cl apelsin - pressad
  • 2 cl lime - pressad
  • 4 cl tequila
  • 4 cl Cointreau
  • 1 l is

Garnering

  • 0,5 lime
  • salt

Gör så här

  1. Dra limehalvan mot yttersta kanten på cocktailglas. Vänd glasen upp och ner och doppa kanten försiktigt i salt. Skaka av överflödigt salt.

  2. Häll apelsin- och limesaft i en shaker och tillsätt tequila, Cointreau och is. Skaka kraftigt och sila upp i glasen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!