Citrontimjan- och ingefärssnaps

Hemkryddad snaps smakar bäst! Citrontimjan- och ingefärssnaps har en frisk och fin smakkombination med lite hetta som passar till Inlagd sill, senapssill, currysill och lax.
Elisabeth Johansson
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 35 cl brännvin - t ex vodka
  • 3 cm ingefära - färsk
  • 1 knippa citrontimjan - eller ­vanlig timjan

Gör så här

  1. Skala och skiva eller strimla ingefäran.

  2. Lägg den tillsammans med timjanen i spriten och låt dra 3 dygn.

  3. Sila snapsen.

  4. Passar bra till: Inlagd sill, senapssill, currysill och lax

Foto: Per Ranung

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!