Chokladtårta

Enklare chokladtårta kan det knappast bli för chokladälskaren.
Charlotte Jenkinson
Foto: Ulf Svensson

Fyllning

  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl honung - flytande
  • 1 dl kakao
  • 1 dl triple sec - eller annan apelsinsmakande likör

Garnering

  • 1 dl choklad - krossad

Gör så här

  1.  Vispa grädden fast tillsammans med honung och kakao. Dränk in bottnarna med likör och lägg ihop dem med chokladgrädde emellan, runt om och ovanpå.

  2. Strö över den krossade chokladen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!