Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Chokladfondant utan mjöl

Recept på chokladfondant med kraftig chokladsmak och krispig pistaschmandel.

Allt om Mat
Chokladfondant utan mjöl
Chokladfondant utan mjöl
Chokladfondant utan mjöl

Ingredienser

  • 300 g choklad - mörk, i bitar
  • 50 g smör - osaltat
  • 4 msk vispgrädde
  • 2 msk kakao
  • 2 msk florsocker
  • 0,5 dl pistaschmandlar - grovt hackade

Gör så här

  1. Smält ihop alla ingredienser i en bunke över vattenbad.

  2. Klä en 15 x 20 cm form med plastfolie och häll i smeten. Låt stelna i kyl.

  3. Skär upp 50 bitar. Det går lätt om kniven först värmts i hett vatten.

Vad tyckte du om receptet?