Chèvre- och grillad paprikaröra

Chèvre- och grillad paprikaröra är god till grillad kött, kyckling, grönsaker och svamp.
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 200 g chèvreost
  • 100 g paprika - grillad på burk, väl avrunnen
  • 1 msk honung
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 - 3 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Skala bort den vita hinnan på chèvren. Skär paprikan i mindre bitar och pressa den ordentligt genom ett durkslag så att all vätska rinner ut.

  2. Mixa paprikan hastigt med mixerstav, låt den få vara lite grovmixad.

  3. Lägg paprikan i en skål och mosa ihop med chèvre och honung. Vänd försiktigt ner crème fraichen och krydda med salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!