Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Smält smöret. Krossa kexen fint i en matberedare och häll över det smälta smöret. Blanda tills du får en smulig massa. Häll ner i en form med löstagbar kant och låt vila cirka 30 minter i kylen. Sätt ugnen på 175 grader.
Smält under tiden chokladen och låt svalna något.
Vispa grädde och vaniljsocker i en bunke, rör ihop mascarpone, Philadelphiaost och socker i en annan.
Vänd försiktigt ned grädden i osten och rör till en jämn smet. Vänd sedan ner den vita chokladen i smeten. Dela hallonen och rör i även dem.
Ta ut formen ur kylen och baka av bottnen i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Ta ut och låt svalna.
Häll över smeten i formen och låt stå i frysen i cirka en timma innan servering.
Ta ut cheesecaken och dekorera med färska hallon.
Recept från Mitt kök