Champagnepunsch med gin och limoncello

Champagne i sin enkelhet är inte helt fel. Men om man vill festa till det lite blir det gudomligt gott när man blandar champagne med gin, limoncello och mynta.
Lisa Lemke

Ingredienser

  • 750 ml champagne - eller mousserande vin
  • 0,5 dl gin
  • 1 dl limoncello (citronlikör)
  • myntablad - en näve
  • isbitar

Dekoration

  • jordgubbar - färska
  • rosenblad

Gör så här

  1. Blanda gin, limoncello, myntablad och is i en bålskål.

  2. Toppa med champagne eller mousserande. Garnera eventuellt med jordgubbshalvor eller rosenblad. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!