Campari med citrus

En fräsch alkoholsvag drink med färskpressad citrus. Servera i kanna eller glas. Ersätt camparin med grapefruktsjuice om du vill ha den helt alkoholfri.
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 24 cl apelsin - pressad
  • 24 cl Campari
  • 8 cl citron - pressad
  • 4 cl vit sirap
  • 32 cl tonic water
  • rikligt med is

Garnering

  • 125 g hallon
  • mynta

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser i en kanna utom tonic och is.

  2. Fyll på med tonic och is. Lägg i hallon och mynta och servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!