Brownies med dubbelchoklad och nötter

Uppgradera köpt browniemix med extra nötter, choklad och underbara saftiga körsbär.

Lena Söderström
Brownies med dubbelchoklad och nötter

Brownies med dubbelchoklad och nötter

  • 2 förp browniemix - (à 475 g)
  • 50 g mörk choklad - mörk
  • 50 g hasselnötter
  • 20 körsbär - urkärnade

Garnering

  • chokladglasyr - som finns med i mixpaketet
  • 20 körsbär
  • florsocker

Gör så här

  1. Sätt ugnen på  175 grader. Gör browniesmeten enligt anvisning på förpackningen. Hacka chokladen och blanda ner i smeten.

  2. Häll smeten i en form, ca 25 x 35 cm,  klädd med bakplåtspapper. Hacka nötterna och strö över kakan. Tryck i körsbären.

  3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min.

  4. Gör glasyren enligt anvisning på förpackningen och ringla den över kakan. Låt kallna och skär i bitar. Garnera med körsbär och florsocker. Servera med färsk frukt.

Vad tyckte du om receptet?

Gillar du det här receptet? Missa då inte vårt inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning! Signa upp dig här för att få Baka med Allt om Mat varje månad.