Brownies - bästa receptet

Brownies med massor av choklad  – enklare kan det inte bli. Här är bästa receptet på klassiska brownies.
Brownies
Brownies Foto: Thinkstock

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 200 g choklad - mörk
  • 4 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver

Gör så här

  1. Värm ugnen till 175 grader. Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker. Rör ner vaniljsocker och mjöl blandat med bakpulver. Tillsätt den smälta chokladblandningen.

  2. Häll smeten i liten långpanna och grädda cirka 20 minuter.

  3. Låt svalna och skär sedan i kvadrater. Pudra med florsocker.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!