Blomsterbål

Vitt vin och fläder svalkar i fin drink och bål.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 dl vitt vin - (typ torr riesling)
  • 2 dl konc fläderblomssaft
  • 16 isbitar - krossade
  • 0,5 grapefrukt - i mindre skinnfria bitar
  • 1 lime - i tunna skivor
  • 0,5 basilikablad - som dekor, kruka

Gör så här

  1. Blanda väl kylt vin och fläderblomssaft i en kanna. Fördela isen i glas.

  2. Förse varje glas med några bitar skinnfri grapefrukt och en tunn skiva lime.

  3. Fyll på med drycken och dekorera med basilika.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!