Blombladschips

Imponerande lätt och mycket vacker garnering på tårtor! Förvara svalt och i tättslutande burk.
Petra Lindstrand
Blombladschips
Blombladschips Foto: Per Ranung

Blombladschips

  • blomblad - av obesprutade rosor eller violer
  • 2 äggvitor
  • 1 dl strösocker

Redskap

  • skal
  • liten pensel
  • bakplåtspapper

Gör så här

  1. Vispa upp äggvitorna i en skål.

  2. Pensla bladen med äggvita. Strö över socker så att de blir helt täckta av sockret.

  3. Lägg dem på bakplåtspapper för att torka. Det tar ca 1 dygn.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!