Smaskig blåbärssylt med punsch

Prova blåbärssylt med punsch på en rostad bagel med färskost. Oemotståndligt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g blåbär - rensade
  • 150 g bär - blandade
  • 2,5 dl syltsocker
  • 2 msk citron - pressad
  • 1 vaniljstång
  • 4 msk punsch

Gör så här

  1. Lägg bären i en kastrull med syltsocker och citronsaft. Skär vaniljstången på längden och skrapa ut fröna. Lägg frön och vaniljstång i kastrullen. Koka sakta utan lock ca 15 min. Skumma. Dra av från plattan och rör ner punschen.

  2. Häll upp sylten på rengjorda varma glasburkar och förvara i kyl.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!