Biff i röd curry

Snabblagad gryta med thailändska smaker. Servera med ris eller nudlar.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g lövbiff
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk rapsolja
  • 2 msk röd currypasta - Blue Dragon
  • 1 tsk salt
  • 400 g kokosmjölk
  • 1 grön paprika
  • 200 g squash - liten
  • 1 lime - pressad saft

Tillbehör

  • ris

Gör så här

  1. Strimla köttet. Skiva lök och finhacka vitlök. Bryn köttet i olja i het panna. Tillsätt lök och vitlök, currypasta och salt. Låt fräsa ca 1 min. Häll på kokosmjölk.

  2. Kärna ur paprikan och skär den och squashen i bitar. Lägg i pannan och låt koka 2-3 min. Pressa i limesaft.

  3. Servera grytan med kokt ris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!