Bassholmens makrillröra

På Bassholmens tjärdoftande brygga smakar tunnbröden med rökt makrillröra härligt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 makrillfiléer - rökta (ca 400 g)
  • 3 salladslökar
  • 1 dill - knippa
  • 2 äpplen - röda
  • 1 citron - skal och pressad saft
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 4 tunnbröd - mjuka

Gör så här

  1. Skrapa fiskköttet från skinnet. Finhacka salladslöken och dillen. Riv äpplena med skalet kvar.

  2. Blanda allt med citronskal och citronsaft. Smaka av med svartpeppar.

  3. Bred ut röran på bröden och rulla ihop. Dela varje bröd på mitten och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!