Bananpannkakor med rismjöl (glutenfria)

Bananpannkakor är en glutenfri frukost­favorit!
Sophie Berlin
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 1 banan - mogen, normalstor
  • 1 ägg
  • 1 dl rismjöl
  • 0,5 msk linfrön
  • 1 krm vaniljsocker
  • 0,5 krm salt
  • 0,33 citron - rivet skal
  • 2 msk smör - eller rapsolja

Tillbehör

  • 1 banan - mogen
  • 0,5 granatäpple
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 2 msk lönnsirap

Gör så här

  1. Skala och mosa bananen i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet. Stek pannkakorna i smör i en stekpanna ca 1 minut på varje sida.

  2. Servera med skivad banan, ­granatäpple och yoghurt. Ringla över lönnsirap.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!