Baguette med brie de Meaux och jordgubbsalsa

Krämigt och salt möter sötman i solmogna jordgubbar. Mums!
Petra Lindstrand
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 2 dl jordgubbar - färska
  • 1 tsk balsamicosirap
  • 1 baguette - liten
  • 1 msk olivolja
  • 1 krm flingsalt
  • 150 g brie de Meaux

Gör så här

  1. Snoppa och tärna jordgubbarna. Blanda dem med balsamicosirap.

  2. Skär brödet i skivor och pensla snittytorna med olja. Rosta dem i en stekpanna på medelvärme tills de fått fin färg. Strö över flingsalt.

  3. Lägg bröden på ett fat. Skiva osten och lägg på bröden. Klicka över salsan och servera. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!