Baguette med brie de Meaux och jordgubbsalsa

Krämigt och salt möter sötman i solmogna jordgubbar. Mums!

Petra Lindstrand
Baguette med brie de Meaux och jordgubbsalsa
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 2 dl jordgubbar - färska
  • 1 tsk balsamicosirap
  • 1 baguette - liten
  • 1 msk olivolja
  • 1 krm flingsalt
  • 150 g brie de Meaux

Gör så här

  1. Snoppa och tärna jordgubbarna. Blanda dem med balsamicosirap.

  2. Skär brödet i skivor och pensla snittytorna med olja. Rosta dem i en stekpanna på medelvärme tills de fått fin färg. Strö över flingsalt.

  3. Lägg bröden på ett fat. Skiva osten och lägg på bröden. Klicka över salsan och servera. 

Vad tyckte du om receptet?