Aptitretare med matjessill och avokado

Len avokado och smakrik matjessill blir en god kombination. Servera gärna i små snapsglas.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 avokado
  • 1 msk dill - finhackad
  • 0,5 msk citron - pressad
  • 1 matjessillfilé - hel
  • 8 tsk crème fraiche - lätt

Gör så här

  1. Dela och kärna ur avokadon. Gröp ur köttet och hacka det. Finhacka dillen.

  2. Blanda avokado, dill och citronsaft i en skål.

  3. Skär matjessillen i små bitar.

  4. Fördela avokadoblandningen i 8 snapsglas. Toppa med matjessill och en klick lätt creme fraiche.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!