Äppelpannacotta

Pannacotta med äppelsmak. Det är enkelt att göra pannacotta med det nya gelésockret Multi. Då kan du göra pannacotta utan gelatin och den blir helt vegetarisk.
Allt om Mat

Pannacotta utan gelatin

  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 0,5 dl gelésocker multi
  • 1,5 tsk vaniljsocker

Äppelsalsa

  • 2 gröna äpplen - gärna Transparante Blanche
  • 0,5 citron - saft av
  • 1 msk honung
  • 3 basilikakvistar

Gör så här

  1. Koka upp grädde, mjölk och gelésocker. Låt koka i 1/2 min. Tillsätt vaniljsocker.

  2. Häll upp i portionsglas och låt stelna i kylen.

  3. Äppelsalsa: Skölj och skär äpplena i tärningar. Blanda äppeltärningar med citronsaft, honung och klippt basilika. Häll på salsan vid servering, dekorera med basilika.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!