Apelsin-, fänkåls- och vaniljsnaps

Recept på apelsin-, fänkåls- och vaniljsnaps. Prova snapsen kyld till farinsockersill med tomat och dill.
Carina Wall

Apelsin-, fänkåls- och vaniljsnaps

  • 0,5 apelsin - skalet
  • 0,5 vaniljstång
  • 1 msk fänkålsfrön
  • 1 flaska brännvin special - (35 cl)

Gör så här

  1. Skölj apelsinen noga i ljummet vatten. Skär en tunn spiral från skalet på apelsinen.

  2. Klyv vaniljstången och lägg den tillsammans med apelsinskal och fänkålsfrön i en flaska. Häll över spriten.

  3. Låt snapsen stå och dra i rumstemperatur 1–2 dagar. Sila och kyl den före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!