Anklever med kanderade mandlar och russin

Recept på anklever med kanderade mandlar och russin. Den söta, knapriga mandeln och russinen är perfekta tillbehör till krämig, god anklevermousse.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 150 g anklevermousse - ekologisk
  • 1 dl sötmandel - skalad
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 dl sultanrussin
  • 0,5 msk citron - pressad
  • 12 crostini

Gör så här

  1. Rosta mandeln i het stekpanna ca 2 min. Tillsätt sockret och låt smälta. Blanda ner russin och citronsaft. Låt svalna.

  2. Skär anklevern i tärningar och lägg på crostini. Fördela mandlar och russin på anklevern. Servera till champagne.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!